Postet nga: Dhoma e Përfaqësuesve

Dhoma e Përfaqësuesve voton për shkarkimin e sekretarit të Sigurisë Kombëtare

Republikanët në Dhomën e Përfaqësuesve kanë votuar për shkarkimin e shefit të emigracionit të presidentit amerikan, Joe Biden. Çështja më pas do të shkojë në ...

Dhoma e Përfaqësuesve s’e miraton projektligjin për ndihmë vetëm për Izraelin

Dhoma e Përfaqësuesve nuk e ka kaluar një projektligj të mërkurën, sipas të cilit Shtetet e Bashkuara do ta ndihmonin Izraelin me 17.6 miliardë dollarë, pasi demokratë...

Jim Jordan dështon sërish të zgjidhet kryetar i Dhomës së Përfaqësuesve

Ligjvënësi republikan Jim Jordan nuk arriti të marrë votat e nevojshme për t'u zgjedhur kryetar i Dhomës së Përfaqësuesve edhe pas një raundi të ...

Republikanët nominojnë Steve Scalise për kryetar të Dhomës së Përfaqësuesve

Ligjvënësit nga Partia Republikane kanë nominuar Steve Scalise për t’u bërë kryetari i ri i Dhomës së Përfaqësuesve. Por, tani ata duhet ...

Përplasjet për buxhetin rrezikojnë mbylljen e pjesshme të qeverisë amerikane

 

SHBA, ligjvënësit demokratë të shqetësuar mbi dërgimin e bombave thërrmuese në Ukrainë

Senatori demokrat Tim Kaine dhe ligjvënësja demokrate në Dhomën e Përfaqësuesve, Barbara Lee ngritën këtë të diel shqetësime lidhur me vendimin e ...

McCarthy zgjidhet kryetar i Dhomës së Përfaqësuesve pas 15 rundesh votimi

McCarthy zgjidhet kryetar i Dhomës së Përfaqësuesve pas 15 rundesh votimi

Pas 15 rundesh votimi, lideri republikan i Dhomës së Përfaqësuesve, Kevin McCarthy, është zgjedhur kryetar i këtij institucioni.

Dhoma e Përfaqësuesve ende pa kryetar të ri

Lideri republikan i Dhomës së Përfaqësuesve, Kevin McCarthy, ka dështuar sërish që të zgjidhet në krye të këtij institucioni.