Postet nga: Debimi i gylenisteve

Emrat e zyrtarëve të akuzuar në lidhje me deportimin e gylenistëve

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj tre personave në lidhje me rastin e deportimit të  gjashtë gylenistëve më 29 mars 2018.

Gjykata e Malit të Zi vendos përsëri për deportimin e 'gylenistit' në Turqi

Një gjykatë në Bijelo Polje në Mal të Zi vendosi për herë të dytë që të lejojë ekstradimin në Turqi të një përkrahësi të klerikut të më...

Faton Peci: Hashim Thaçi ka biznese në Turqi

Kandidati për deputet i LDK-së ka thënë se nuk ka pasur deportim të gjashte shtetasve turq por kidnapim.

Komisioni Hetimor lidhur me dëbimin e gylenistëve miraton raportin

Komisioni hetimor parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq, ka miratuar draft raportin.

Mbyllet pa rezultat mbledhja e Komisionit për dëbimin e shtetasve turq

Ka përfunduar vrullshëm dhe pas asnjë rezultat mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq, pa marrë ...

Thaçi sërish nuk raporton lidhur më dëbimin e ‘gylenistëve’

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka dështuar sërish të dalë para deputetëve që po hetojnë dëbimin e gjashtë shtetasve turq nga Kosova në marsin ...

Thaçi sot pritet të raportojë për dëbimin e 'gylenistëve'

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, sot pritet të paraqitet para Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 ...

Mes kushtëzimesh, Kuvendi ia zgjat mandatin Komisionit për deportimin e ‘gylentistëve’

Kuvendi i Kosovës ia ka zgjatur mandatin Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 mars 2018, për ...