Postet nga: "Conex Group"

Eksperti Gjen Shkelje Ligjore në Tenderin e Autostradës për Gjilan

Ministria e Infrastrukturës ka bërë shkelje të Ligjit të Prokurimit gjatë rivlerësimit të ofertave në tenderin për autostradën për Gjilan. Eksperti shqyrtues, Hasim Krasniqi ...

Sot Shpallet Aktgjykimi në Rastin e Hysni Hoxhës

Gjykata Themelore në Prishtinë sot do ta shpallë aktgjykimin në rastin e ish-kryetarit të Organit Shqyrtues të Prokurimit, Hysni Hoxha, zyrtarit të këtij institucioni, Hysni Muhadri dhe kontabilistit të ...

Prokurori Kërkon Dënimin e Ish-Shefit të Tenderëve

Në gjykimin e ish-kryetarit të Organit Shqyrtues të Prokurimit, Hysni Hoxha, zyrtarit të këtij institucioni, Hysni Muhadri dhe kontabilistit të kompanisë “Conex Group”, Arsim Robelli, është dhënë fjala ...

Në Gjyqin e Hysni Hoxhës, Kompanitë Nuk Ndihen të Dëmtuara

Pronari i “Beni-Construction”, Arben Shahini, tregoi se kur i lindi dyshimi për ndonjë keqpërdorim të mundshëm rreth tenderit.

Kontrata e Dyshimtë me Biznesin e Dënuar 

Komuna e Pejës e ka nënshkruar një kontratë në vlerë prej 680 mijë euro me kompanisë “Conex Group”, pronari i secilës është i dënuar me vendim të ...

Zyrtari i ATK-së Dëshmon në Gjyqin e Hysni Hoxhës

Në gjykimin kundër ish-kryetarit të Organit Shqyrtues të Prokurimit Publik, Hysni Hoxha, e zyrtarit të OSHP-së, Hysni Muhadri, si dhe Arsim Robellit, kontabilist i “Conex Group”, sot ka dë...