Postet nga: çmimi tavan

BE jep shenja drejt vendosjes së çmimit tavan për importet e gazit

Bashkimi Evropian ‘është i gatshëm të diskutojë’ çmimin tavan në importet e gazit, për të shmangur rritjen e madhe të çmimeve të energjisë, ka thënë shefja e ...

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivative të naftës sot në Kosovë është 1.60 euro për litër, për benzinë është 1.33 euro dhe çmimi maksimal i ...

Çmimet e derivateve të naftës për sot

Çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivative të naftës sot në Kosovë është 1.60 euro për litër, për benzinë është 1.33 euro dhe çmimi maksimal i ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e derivateve të naftës sot në Kosovë është 1.57 euro për ...

Çmimi i derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka bërë me dije se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës për ditën e sotme ...

Çmimi i derivateve të naftës për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka njoftuar se çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës në Kosovë është 1.68 euro për litër, pë...

G7 do të diskutojë çmimin tavan për naftën ruse

Ministrat e Financave nga grupi i shtatë i vendeve më të industrializuar do të diskutojnë kufirin e çmimit të naftës ruse, propozuar nga administrata e presidentit Biden kur të ...

Kurti: Çmimi tavan për naftën ka dhënë rezultate

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka deklaruar se vendosja e çmimit tavan për naftën ka dhënë rezultate teksa paralajmëron masat e reja.