Postet nga: Christopher Hill

Hill: Serbia ishte e përgatitur për negociata në Bruksel, por jo edhe të tjerët

Ambasadori amerikan në Beograd, Christopher Hill, tha se Serbia shkoi e përgatitur në rundin e fundit të dialogut Kosovë-Serbi që u mbajt në Bruksel më 18 gusht, ndërkaq, ...

Hill: Serbia kishte frymën e duhur në dialog

Ambasadori amerikan në Serbi, Christopher Hill tha se Serbia kishte “frymën e duhur” gjatë dialogut me Kosovën m 18 gusht në Bruksel.

Ambasadori amerikan në Beograd: Mundësi më e madhe për përparim në dialog sesa për konflikt

Ambasadori amerikan në Beograd, Christopher Hill ka deklaruar sot se përfaqësuesit e Beogradit dhe Prishtinës duhet të bëjnë më shumë në zgjidhjen e çështjeve të diskutueshme, ...

Ambasadori amerikan në Serbi: SHBA-së nuk i takon që t’i tregojë BE-së së kush duhet të jetë anëtar i saj

Ambasadori amerikan në Serbi, Christopher Hill, tha më 5 korrik në Beograd se Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Serbia duhet të gjejnë interesa të përbashkëta dhe të ...

Vuçiq dhe ambasadori amerikan në Serbi pajtohen që përpjekjet të përqendrohen në dialogun Kosovë-Serbi

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, dhe ambasadori amerikan në Serbi, Christopher Hill, u pajtuan që të gjitha përpjekjet duhet të përqendrohen në dialogun midis Prishtinës dhe ...

Ambasadori amerikan në Beograd: Kosova dhe Ukraina janë dy situata të ndryshme

Ambasadori amerikan në Beograd, Christopher Hill ka thënë se Ukraina dhe Kosova janë “situata shumë të ndryshme”, duke bërë thirrje që ajo që ndodhi në Kosovë në vitin 1999 ...

Ambasadori i ShBA-së në Beograd: Është gabim nëse Serbia beson se Rusia do ta ndihmojë në zgjidhjen e problemeve me Kosovën

Ambasadori i SHBA-së në Serbi, Christopher Hill, ka deklaruar se SHBA dhe BE presin që Serbia t’i bashkohet sanksioneve kundër Rusisë, por se Beogradi vendos për kë...

Opinion: Putin tashmë e ka një vartës të vetin në Evropën Qendrore

NGA : Vladimir Kara-Murza