Postet nga: Bota

Katari – Skllavërimi Modern I Punëtorëve Të Huaj

Ky shkrim fillimish është botuar më: 30.09.2013

Kompanitë që Pastrojnë Imazhin e Rusisë

Viteve të fundit në faqen e CNBC-së në internet dhe në Huffington Post janë publikuar disa opinione e kolumne, në të cilat lavdërohej Rusia, ndërsa pretendohej se janë ...

Izraeli Teston Raketat në Mesdhe

Dy raketa balistike janë hedhur të martën në Detin e Mesdheut nga flota ushtarake e Izraelit gjatë një manovre ushtarake të përbashkët me Shtetet e Bashkuara të ...

Rrjedhjet me Libertarianët e Skajshëm

Modeli biznesor i versionit të printuar të gazetave po zhdukej. Qenë dhe mbeten të bindur se një ditë po vinte kur, si kopje në letër, në Angli do të ...

Të Udhëheqësh Është Të Thuash “Jo”

Numërimi mbrapsht i dhjetë sekondave të fundit në pritjen e Vitit të Ri në Times Square do të jetë detyra e fundit e Michael Bloombergut si kryebashkiak i New ...

Amerika Vazhdon të Merret me Snowdenin

Edawrd Snowden, ish-kontraktori i Agjencisë Kombëtare të Agjencisë (NSA), përveç dy gazetarëve Glenn Greenwald dhe Laura Poitras të cilët publikuan disa artikuj në The Guardian duke ...

Udhëtimi i Sigurt i Sekreteve të Snowdenit

Mbiemri i tij ta kujton ftohtësinë, rënien e borës, Snow...den.

Praktikantët - të Shfrytëzuar dhe të Pambrojtur

Derisa Shtetet e Bashkuara të Amerikës po mundohen të mposhtin papunësinë që ishte pasojë e krizës ekonomike të viteve të fundit, një hulumtim mbi çështjen e pagesave ...