Postet nga: Bota

Kafshët e Rrezikuara Hyjnë në Armeni, Por Ku Shkojnë Më Pas?

Bonobo, është një specie në rrezik nga Republika Demokratike e Kongos (DRC), dhe tregtia me krijesa të tilla do të duhej të jetë e kontrolluar në mënyrë strikte në ...

Krizat Nuk e Lënë Presidentin Obama të Pushojë

Arsyeja e saktë për kthimin e Obamas mbeti e paqartë, edhe pse pjesërisht qëllimi ishte të kundërshtonte  kritikat se Obama ishte duke kaluar dy javë ...

Si ta Puthësh Shefin tuaj në Stilin Yanukovych

Një listë qëndron në një tavolinë të përdorur nga kujdestari në rezidencën luksoze të  Mezhyhiryas, pronë e  liderit të  arratisur  ukrainas, Viktor Janukovyç...

Rebelët lirojnë katër pengje të OSBE-së në Ukrainë

Separatistët pro-Rusë kishin ndaluar tetë vëzhguesit e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian, një organizatë e rëndësishme e sigurisë dhe e drejtave të ...

YanukovychLeaks: Gazetarët Ukrainas Krijojnë Histori

Kjo patundshmëri është e njohur mjaft mirë prej anës së medias si një lokacion i paqasshëm- gazetarët në fakt nuk kanë shkelur kurrë më larg se 300 ...

Gulen i Bën Hyzmet Rrëzimit të Erdoganit

Kryeredaktori i mediumit “Truthdig” dhe kolumnisti i disa gazetave të ShBA-ve Robert Scheer, një ditë pas vrasjes së Bin Laden-it, të kërkuarit për sulmet terroriste të 11 ...

Autoritetet Pretendojnë se në Siri Luftojnë Vullnetarë nga 83 Shtete

Disa qindra turq janë mes mijëra të huajve në taborin e rebelëve islamikë që luftojnë forcat e presidentit Bashar al-Assad në Siri, duke prodhuar, sipas disa politikanëve ...

Gabimet E Presidentit Obama Dhe New York Times-it

Dy vjet më parë, në mëngjesin e 6 shtatorit, Jill Abramson me metro u nis drejt selisë së Gazetës New York Times, për ta zënë karrigen e ...