Postet nga: besim susuri

I dëmtuari kërkon përjashtimin e prokurorit në rastin ku ish-bashkëshortja e tij akuzohet për mospërfillje të gjykatës

I dëmtuari L.B. ka kërkuar përjashtimin e prokurorit Besim Susuri dhe i njëjti ka kërkuar që aktakuza të përfaqësohet nga prokurori që ...

Ish-zëvendësministri ankohet në gjykatë se është i kërcënuar

Fatir Berzati, ish- zëvendësministër i Zhvillimit Ekonomik, u ankua sot para gjykatës se po kërcënohet nga tashmë i akuzuari, Adem Hodza.

Prokurori Tregon si u Kërcënua në Gjykatë, i Akuzuari e Mohon

Eshref Qafleshi, i akuzuar për kanosje ndaj një prokurori deklaroi se ndihet i pafajshëm për veprën me të cilën ngarkohet dhe kërkoi që të ...

Deklarohet i Pafajshëm i Akuzuari për Kanosje ndaj Prokurorit

Pas leximit të aktakuzës nga ana e prokurorit Shefik Mehmeti, duke e konsideruar veten të pafajshëm, Eshref Qafleshi procesin ndaj tij e cilësoi të montuar.

Prokurori i Kanosur: E Ndikuar Gjykata dhe Prokuroria

Në seancën e gjykimit të Eshref Qafleshit, të akuzuarit për kanosjen e prokurorit Besim Susuri, prokurori Susuri kërkoi përjashtimin nga ky proces të Prokurorisë dhe Gjykatë...

Arrestohet i Dyshuari për Kërcënimin e Prokurorit në Prizren

“e pata vështirë të ju gjej, mirëpo nëse prindi juaj vazhdon me idiotizëm ju do të ndëshkoheni shumë keq, mos harro t’i bëni ...