Postet nga: Besa Shahini

Në 52 shkolla në Shqipëri s’mund të zhvillohet mësimi

Ministrja e Arsimit në Shqipëri, Besa Shahini në mbledhjen e jashtëzakonshme të qeverisë sot bëri një bilanc të objekteve shkollore të dëmtuara në Durrës, Tiranë, ...

Përgatitet manual për nxënësit që do t'i rikthehen mësimit pas tërmetit në Shqipëri

Ministrja e Arsimit e Shqipërisë, Besa Shahini, ka njoftuar se është përgatitur një manual mbi "Ndihmën e Parë Psikologjike" për nxënësit të cilët ...

Ministria e Arsimit njofton nesër se kur do të rifillojë mësimi në Shqipëri

Ministrja e Arsimit në Shqipëri, Besa Shahini, ka thënë se po punohet për vlerësimin e gjendjes nëpër shkolla pas tërmetit 6.4 ballësh të ...

Reagon Besa Shahini për hartën e Kosovës, thotë se është gabim i paqëllimshëm

Ministrja e Arsimit e Shqipërisë, Besa Shahini, ka reaguar në lidhje me skandalin që u publikua në rrjetet sociale, ku në një tekst shkollor në Shqipëri, Kosova figuronte ...

Ministrja shqiptare e Arsimit takohet në Bujanoc me homologun serb

Ministrja e Arsimit e Shqipërisë, Besa Shahini, ka njoftuar se është takuar me homologun e saj serb, Mladen Sharçeviq.

Besa Shahini merr udhëheqjen e Ministrisë së Arsimit në Shqipëri

Besa Shahini, kosovarja e cila fillimisht ishte zëvendësministre e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë në Shqipëri, sot zyrtarisht ka marrë detyrën si ministre e kë...

Edi Rama emëron dy kosovarë ministra në Qeverinë e tij

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka bërë ndryshime të mëdha në Qeverinë e tij.

Kurrikula e Re, Vështirë e Zbatueshme

Zbatimi i kurrikulës së re që për qëllim ka një qasje të re metodologjike ndaj mësimdhënies, mund të jetë më lehtë e thënë sesa ...