Postet nga: Baleti

Baleti 'Le Corsaire'  jepet sot në skenën e Teatrit Kombëtar

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje reprizën e baletit “Le Corsaire”, me koreografi të Izrael Rodriguez.

Baleti Kombëtar shfaq sot baletin ‘Ngjyrat e vallëzimit’

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje, në ora 20:00, reprizën e shfaqjes së baletit, “Ngjyrat e vallëzimit” me koreografi të Mehmet Ballkan.

Sinan Kajtazi zgjidhet drejtori i ri i Baletit Kombëtar të Kosovës

Balerini Sinan Kajtazi është emëruar drejtor i Baletit Kombëtar të Kosovës, për një mandat 3 vjeçare.

Sot shfaqet repriza e baletit ‘Andërr’

Baleti Kombëtar i Kosovës do të shfaqë sot në mbrëmje duke filluar nga ora 20:00 reprizën e shfaqjes, “Andërr” me libreto dhe koreografi të Kreshnik Musollit, ...

Emërimi i drejtorëve në Baletin dhe Muzeun Kombëtar, MKRS nuk tregon kur do hapen konkurset

Miratimi i Buxhetit të Republikës së Kosovës për këtë vit nga ana e Kuvendit të Kosovës, i ka hapur rrugë Ministrisë së Kulturës, pë...

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq sot reprizën ‘Pa mure’

Repriza e baletit ‘Pa mure’ shfaqet sot, 22 nëntor 2018, në mbrëmje duke filluar nga ora 20:00 në objekti, të cilin BKK e ndanë me Teatrin Kombëtare të Kosovës.

Nesër jepet premiera e Baletit ‘Le Corsaire’

Baleti Kombëtar i Kosovës do të shfaqë,  nesër më 4 tetor 2018, në ora 20:00  në skenën e Teatrit Kombëtar premierën e baletit "Le Corsaire".

MKRS nuk heq dorë nga ndërtimi i Objektit të Operës dhe Baletit, ‘Dr. Ibrahim Rugova’

Ministria e Kulturës nuk ka hequr dorë nga ndërtimi i Objektit të Operës dhe Baletit “Dr. Ibrahim Rugova”, e as nga vendi ku është paraparë ndërtimi ...