Postet nga: auto mita

Festo 10 vjetorin e Renault dhe Dacia me ofertë të çmendur – vetëm për 199 euro në muaj për Clio automatik!

Me shërbime, staf dhe vetura të kualitetit më të lartë, aspak e zakonshme dhe çdo herë unike është Auto Mita.

Përvoja unike e Lorikës për veturat e përdorura me garancion!

Gjithçka është e dallueshme dhe unike në Auto Mita, njejtë si klientët, shërbimet, stafi dhe kualiteti i veturave.

Mos e humbisni ofertën speciale të 10 vjetorit të Renault – Kadjar për vetëm 336 euro në muaj!

Lideri i industrisë së automobileve, Auto Mita, këtë vit feston 10 vjetorin e përfaqësimit të brendeve Renault dhe Dacia.

Megane E-TECH Electric – me një motor shumë ‘më miqësor’ ndaj mjedisit

Për gati 125 vjet, Renault ka kërkuar vazhdimisht të ofrojë gjëra inovative gjë që po vazhdon edhe më tej.

Rehatia dhe cilësia dy elementet kryesore në rrëfimet fantastike të Bashkimit dhe Jetonit!

Në ambientet që frekuenton e shërbehesh, çdo herë je në kërkim të njerëzve me preferenca dhe elemente të përbashkëta.

Kjo është vetura më e shitur në 6 mujorin e parë të këtij viti në Kosovë

Shumë gjëra dhe punë në jetën tuaj nuk do të mund të rregulloheshin në kohë nëse nuk do të kishte mjete transportuese, posaqërisht vetura.

Zyrtare: Maj dhe Qershor u shiten 571 vetura të reja, por cila është marka më e shitur?!

Veturat janë pjesë e rëndësishme e rutinës së gjithsecilit dhe shërbejnë shumë.

Auto Mita vjen me testimonials për 10-vjetor!

Me super atmosferë ku në bisedat e klientëve tema kryesore janë veturat, në Auto Mita shërbimi, zgjedhjet dhe garancioni janë tri arsyet kryesore që blerësit ndahen çdo ...