Postet nga: Arsim kualitativ

Minxhozi: Kosova Duhet të Njohë Diplomat e Shqipërisë

Ambasadori i Shqipërisë në Kosovë në një ligjëratë para studentëve të ISPE-së foli për marrëdhëniet Kosovë-Shqipëri.

Kontradiktat mes Arsimimit dhe Tregut të Punës

Viti 2015 është viti i tetë prej se ka filluar të organizohet testi kombëtar i maturës. Çdo vit testohen afërsisht nga 33 mijë maturantë, ndërsa këtë test ...

Ramadan Zejnullahu Kthehet në Punë

Ramadan Zejnullahu ka vendosur të kthehet në pozitën e tij si rektor i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Ngulfatja e UP-së Apo e Abuzimeve?

Ramadan Zejnullahu, rektor i Universitetit Publik ‘Hasan Prishtina’ nuk e ka ndërmend të dorëhiqet edhe pse këtë e kanë kërkuar më shumë se 20 senatorë.

‘Jeta në Kosovë’ Diskutoi për Testin e Maturës

‘Jeta në Kosovë’ Diskutoi për Testin e Maturës

‘Jeta në Kosovë’ diskutoi për Testin e Maturës 2015. Si ka shkuar ky test dhe cilat janë të gjeturat kryesore? A ka dallime nga testi i vitit të kaluar? ...

Emeritusët e Dyshimtë të UP-së

Zejnel Kelmendi, i cili ka qenë rektor i Universitetit të Prishtinës nga viti 1998 deri në vitin 2004, mban titullin “Profesor Emeritus”.

SBAShK Konteston Numrat e Ministrit Arsim Bajrami

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) u ka bërë thirrje mësimdhënësve dhe nxënësve që nesër ta vazhdojnë procesin ...

Ramë Buja: "Patatja e Nxehtë" i Mbetet Arsim Bajramit në Dorë

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ramë Buja, në ditën e fundit të tij në këtë pozitë, shprehu keqardhje për pasardhësin e tij, Arsim Bajrami, ...