Postet nga: anëtarësimi në Këshillin e Evropës

MPJD: Nuk është votuar kundër dhe nuk ka dështuar anëtarësimi në Këshillin e Evropës

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka reaguar në lidhje me disa raportime se ka dështuar anëtarësimi i Republikës së Kosovës në ...

Gërvalla: Kosova do të anëtarësohet në kohë rekorde në Këshillin e Evropës

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se Kosova do të anëtarësohet në afat rekord në Këshillin e Evropë...

Gjykimet e tejzgjatura - Si mund t’i kthehet bumerang Kosovës anëtarësimi në Këshill të Evropës?

Gjykimi i drejtë dhe në afat të arsyeshëm është njëri nga parimet kryesore të Kushtetutës së Kosovës por edhe të Konventës Evropiane për të ...

Konjufca kërkon nga Greqia njohjen, përkrahjen për vizat dhe anëtarësimin e Kosovës në KE

Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca është takuar sot me shefen e Zyrësndërlidhëse të Greqisë në Kosovë, ambasadorenHeleni Vakali dhe ka ritheksuar rëndësinë e njohjes së ...

Osmani: Shtetet që besojnë në demokraci e sundim të ligjit do të përkrahin anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Presidentja Vjosa Osmani tha se shtetet që besojnë dhe punojnë për demokraci, të drejtat e njeriut dhe sundimin e ligjit do të përkrahin anëtarësimin e Kosovë...

BE-ja nuk e komenton kërkesën e Kosovës për anëtarësim në KE

Bashkimi Evropian ka qenë në dijeni edhe më herët se Kosova do të dorëzojë kërkesë për anëtarësim në Këshillin e Evropës, por ...