Postet nga: ambasadat

Pritja për të ikur

Pavarësisht burokracisë e vonesave të shumta nga Ambasadat e huaja në Kosovë, shumë të rinjë nuk e ndalin synimin e tyre për t’u larguar nga Kosova.

Nënshkruhet marrëveshja për emërimin e atasheve kulturorë në ambasadat e Kosovës

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, dhe Ministrja e Kulturës, Rinisë e Sporteve, Vlora Dumoshi, nënshkruan sot Marrëveshjen e Shkallës së ...

Haradinaj- Stublla nis ndryshimet në misionet diplomatike

 

Maqedonia do të hetojë blerjet e dyshimta të ambasadave

Prokuroria e shtetit do të hetojë pretendimet se qeveria e mëparshme e Maqedonisë ka shpenzuar shuma të panevojshme shumë të mëdha për blerjen e pasurive të paluajtshme ...

KGjK: Në Shtator Shqyrtojmë Deklaratat e Ndërkombëtarëve

Pasi Zyra e BE-së dhe ambasada amerikane e britanike reaguan në lidhje me proceset e përzgjedhjes së kryetarëve të Apelit dhe Supremes, Këshilli Gjyqësor i Kosovë...

Amerikanët dhe Britanikët Sqarojnë Letrën Drejtuar KGjK-së

Disa ditë pasi KALLXO.com ekskluzivisht raportoi lidhur me një letër të ambasadave të Amerikës dhe Britanisë në Kosovë, ku këto përfaqësi diplomatike shprehnin shqetë...

Projektligji për Shërbim të Jashtëm i Gatshëm për Kuvend

Komisioni për Punë të Jashtme sot ka aprovuar shqyrtimin në parim të Projektligjit për Shërbimin e Jashtëm të Republikës së Kosovës, i cili do ...