Postet nga: aleksandar vulin

Vulin: Serbia Duhet të Kërkojë Marrëveshje për Ndarje me Kosovën

Serbia duhet të kërkojë marrëveshje për ndarje me Kosovën, me qëllim që të përfundojë kontesti, i cili po e dëmton integrimin e Serbisë ...

I Dënuari për Krime Lufte në Kosovë, Pedagog në Akademinë Ushtarake Serbe

Ministri i mbrojtjes i Serbisë tha se ish-oficeri i Ushtrisë Jugosllave Vladimir Lazareviç, i cili kreu dënimin për krime lufte në Kosovës dhe tani do të japë ...

Ministri Serb Polemikë me Ambasadorin Amerikan për Kriminelët e Luftës

Ministri serb i Mbrojtjes Aleksandar Vulin të mërkurën kundërshtoi kritikat nga ambasadori i SHBA-së në Beograd, Kyle Scott, i cili tha se përkrahja e Vulinit pë...

Ministri Serb Riathekson Vlerësimin për Kriminelët e Liruar të Luftës

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, kundërshtoi kritikat nga ambasadori i ShBA-së në Beograd, Kyle Scott, i cili tha se përkrahja e Vulinit për kriminelët e ...

Serbia Tani Nuk Ka Turp Për Krimet e Luftës

Ndihma dhe mbështetja e një krimi lufte, duke përfshirë mizoritë masive ndaj grave dhe fëmijëve, a është diçka nga e cila duhet t’ju vijë ...

Partia e Vulinit e Etiketon Redaktorin si ‘të Varur nga Droga’

Partia e Ministrit serb, Aleksandar Vulin, Lëvizja e Socialistëve reagoi ashpër kur Rrjeti për Raportimin e Krimit dhe Korrupsionit, (KRIK) publikoi një raport të hënë...

Apeli Ndryshon Dënimin e Policëve

Atë ditë, një grup prej 11 pjesëtarëve të NJOS ishin caktuar për ta bërë përcjelljen e 10 të paraburgosurve të përkatësisë etnike serbe prej Qendrë...

Shqetësime për Emërimin e Vulinit si Ministër i Mbrojtjes në Serbi

Një ekspert serb kritikoi vendimin për të bërë ministrin kontravers të punës të Serbisë, Aleksandar Vulin, si ministër të ri të mbrojtjes të vendit për ...