Postet nga: aleksandar vulin

Ministri Serb Polemikë me Ambasadorin Amerikan për Kriminelët e Luftës

Ministri serb i Mbrojtjes Aleksandar Vulin të mërkurën kundërshtoi kritikat nga ambasadori i SHBA-së në Beograd, Kyle Scott, i cili tha se përkrahja e Vulinit pë...

Ministri Serb Riathekson Vlerësimin për Kriminelët e Liruar të Luftës

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, kundërshtoi kritikat nga ambasadori i ShBA-së në Beograd, Kyle Scott, i cili tha se përkrahja e Vulinit për kriminelët e ...

Serbia Tani Nuk Ka Turp Për Krimet e Luftës

Ndihma dhe mbështetja e një krimi lufte, duke përfshirë mizoritë masive ndaj grave dhe fëmijëve, a është diçka nga e cila duhet t’ju vijë ...

Partia e Vulinit e Etiketon Redaktorin si ‘të Varur nga Droga’

Partia e Ministrit serb, Aleksandar Vulin, Lëvizja e Socialistëve reagoi ashpër kur Rrjeti për Raportimin e Krimit dhe Korrupsionit, (KRIK) publikoi një raport të hënë...

Apeli Ndryshon Dënimin e Policëve

Atë ditë, një grup prej 11 pjesëtarëve të NJOS ishin caktuar për ta bërë përcjelljen e 10 të paraburgosurve të përkatësisë etnike serbe prej Qendrë...

Shqetësime për Emërimin e Vulinit si Ministër i Mbrojtjes në Serbi

Një ekspert serb kritikoi vendimin për të bërë ministrin kontravers të punës të Serbisë, Aleksandar Vulin, si ministër të ri të mbrojtjes të vendit për ...

Serbët Kujtojnë Trazirat e Marsit 2004

Zyrtarë nga Serbia dhe serbë vendas të Kosovës morën pjesë në një ceremoni në manastirin ortodoks në Graçanicë në Kosovën Qendrore të premten dhe vendosën ...

Sulme të Pamëshirshme apo Liri e Shprehjes?

Ishte mbrëmje e së martës, koha për ndeshjet e Ligës së Kampionëve, por diçka më detyroi të kaloj pak kohë duke dëgjuar se ç...