Postet nga: aksident në vendin e punës

Që nga 2017 kërkon kompensim për lëndimin në punë, Gjykata e Apelit e kthen në rigjykim

Mentor Ramadanit nga Ferizaj i është kthyer lënda nga Gjykata e Apelit në rigjykim. Ramadani përmes padisë kishte kërkuar kompensim lidhur me dëmet që ai kishte ...

Inspektorati deklarohet lidhur me vdekjen e punëtorit pas lëndimit në vendin e punës

Një punëtor ka vdekur në Prishtinë mbrëmë pas mesnatës, viktima ishte lënduar në vendin e punës në tetor të këtij viti, ndërsa ishte ...

Punëtori bie nga lartësia

Një punëtor ka rënë nga një lartësi gjatë ditës së djeshme në Prizren dhe si pasojë ka marrë lëndime trupore.

Punëtori vdes pasi u lëndua në vendin e punës, arrestohet menaxheri i kompanisë ndërtuese

Është raportuar se një person ka vdekur gjersa ishte duke punuar në një objekt që ishte në ndërtim e sipër.

Aksident në vendin e punës, punëtori bije nga 10 metra lartësi

Një person ka marrë lëndimet të rënda trupore pasi i njëjti ka rënë nga 10 metra lartësi derisa ishte duke punuar në një objekt në ndë...

Vdes Punëtori që Ra nga Kati i 7-të i Objektit

Një punëtor ndërtimtarie, i cili dje ra nga kati i shtatë i një objekti, ka vdekur sot në QKUK, ku ishte dërguar për trajtim mjekësor ...

Punëtori i Ndërtimtarisë Bie nga Kati i 7-të i Objektit

Një punëtor,  i cili po punonte në një kompani private të ndërtimit, ka rënë aksidentalisht nga kati i shtatë i ndërtesës.