array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Paratë e taksapaguesve u përdorën për të lobuar për ndryshim të kufijve

BIRN ka zbuluar se në vitin 2019 Ministria e Integrimeve Evropiane e Kosovës i pagoi 168,000 euro një kompanie me seli në Paris që kishte promovuar idenë se "modifikimi i territorit" ...

Rikthimi në arkivol: Emigrantët nga Ballkani riatdhesohen pas vdekjes

Emigracioni prej vitesh ka prekur vendet e Ballkanit. Por shumë nga ta që largohen, e dinë se do të kthehen pas vdekjes.

Keqkuptimet se si u futën nga Serbia 1,000 testet për COVID-19

Rrugëtimi i testeve për COVID-19 nga Serbia për në Kosovë në një paketë diplomatike u raportua nga mediat dhe u përdor nga opozita për ta ...

Shteti financon degradimin e ambientit

Institucionet e Kosovës me para të taksapagueseve po e financojnë degradimin e ambientit. Hulumtimi i KALLXO.com ka zbardhur se disa projekte infrastrukturore të financuara nga buxheti i Kosovë...

Vushtrri: Pronari i biznesit privat pritet të përfitojë 300 euro nga shtesat e qeverisë për stafin mjekësor

Përhapja e pandemisë në Kosovë ka detyruar Qeverinë që të krijojë një pako emergjente fiskale për të ndihmuar disa kategori të punëtorëve shëndetësorë.

Coronavirus, Laboratori në Prishtinë shpallë se për 20 euro kryen testet

Një laborator privat në Kosovë ka nisur të promovojë se mund të kryejë teste për COVID-19, ndërsa në anën tjetër Ministria e Shëndetësisë pë...