Postet nga: zgjedhjet lokale

Kandidatet gra për Kuvendin Komunal të Gjakovës prezantojnë prioritetet e tyre

Kandidatet për asambliste në Kuvendin Komunal të Gjakovës, në Debat Pernime kanë prezantuar prioritetet e tyre nëse arrijnë të marrin votat e nevojshme në zgjedhjet e 17 tetorit.

VIDEO - Asamblistja e LVV-së ia përmend në debat premtimin e pambajtur Gazemend Muhaxherit

Kandidati për kryetar të Pejës dhe kryetari aktual nga LDK-ja, Gazmend Muhaxheri, në Debat Pernime u kritikua për mosmbajtjen e premtimit të tij për emërimin ...

Sa gra do të emërohen në drejtoritë komunale në Pejë? – Këto janë premtimet e kandidatëve

Kandidatët për kryetar të komunës së Pejës kanë dhënë premtimet e tyre se sa drejtori do t’u besojnë grave nëse arrijnë të marrin ...

Kandidati i PDK-së: 'Për leje ndërtimore në Lipjan, zyrtarët komunal ta bëjnë planin'

Kandidati i PDK-së për kryetar të Lipjanit, Hyzer Rizani në Debat Pernime ka thënë se për t’u pajisur me leje ndërtimore në këtë komunë, ...

Kandidati i PDK-së planifikon rrënimin e Shtëpisë së Kulturës në Lipjan

Kandidati nga Partia Demokratike e Kosovës për kryetar të Lipjanit, Hyzer Rizani në Debat Pernime ka thënë se e kanë në program rrëzimin e Shtëpisë ...

Gratë kandidate për asamblenë e Gjilanit tregojnë prioritetet e tyre

Kandidatet gra për asamblenë e Komunës së Gjilanit kanë treguar prioritetet e tyre për të cilat do të punojnë nëse do të arrijnë të sigurojnë ulë...

Premtimet e Hazirit për parkingje, këto janë lokacionet që i përmendë

Lutfi Haziri, kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), për kryetar të Komunës së Gjilanit, ka premtuar në Debat Pernime ndërtimin e disa parkingjeve nëpë...

Kandidati i pavarur i Gjilanit propozon zhvendosjen e stadiumit të qytetit

Kandidati i pavarur për kryetar të Komunës së Gjilanit, Lulzim Bexheti në Debat Pernime ka deklaruar se lokacioni i stadiumit aktual të Gjilanit është i gabuar.