Postet nga: valmir elezi

KQZ ia ktheu kandidatët 30 subjekteve politike, ishin dënuar brenda 3 viteve të fundit

Personat të cilët kanë vendim përfundimtarë të gjykatës me anë të së cilës janë të shpallur fajtor për vepra penale në tri vitet e fundit ...

KQZ ka nisur verifikimin e kandidatëve për kryetar dhe asamble

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se ka nis procesi i verifikimit për të gjithë kandidatët për kryetar komune dhe kandidatëve për asambletë komunale.

94 subjekte politike kanë aplikuar për zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka bërë të ditur se për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale të 17 tetorit kanë aplikuar 94 subjekte politike.

Të dhënat e fundit nga KQZ-ja për aplikimet e partive politike në zgjedhjet lokale

Deri në mesditën e ditës së shtunë, Komisionit Qendror i Zgjedhjeve ka pranuar aplikimet nga 27 subjekteve politike, prej të cilave 5 parti politike, 9 iniciativa qytetare dhe 13 kandidatë të pavarur.

KQZ ka pranuar mbi 2 mijë e 100 aplikacione për regjistrim si votues jashtë vendit

Deri më 18 gusht, të gjithë shtetasit e Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë Republikës së Kosovës mund të aplikojnë për regjistrim për të ...

Këto janë subjektet që kanë aplikuar deri më tash për zgjedhjet lokale 2021

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ka thënë për KALLXO.com se është duke vazhduar periudha e aplikimit të subjekteve politike për t’u ...

Pranohen 1 mijë e 295 aplikacione për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës

Deri më 18 gusht, të gjithë shtetasit e Kosovës me të drejtë vote që jetojnë jashtë Republikës së Kosovës mund të aplikojnë për regjistrim për të ...

Rinumërohen 299 vendvotime

299 vendvotime janë rinumëruar deri mbrëmë gjatë mesnatës në Qendrën për Numërim dhe Rezultate.