Postet nga: Universiteti i harvardit

Presidentja e Universitetit të Harvardit jep dorëheqjen

Presidentja e Harvardit, Claudine Gay, ka dhënë dorëheqjen, raportoi të martën gazeta studentore “Harvard Crimson”, pasi ajo dhe presidentët e tjerë të universiteteve më të njohura ...

Gjuha shqipe në Universitetin e Harvardit - VIDEO

Në fillim të vitit, listës së gjuhëve të huaja që mësohen në Universitetin e Harvardit iu shtua edhe gjuha shqipe.

Gjuha shqipe futet si lëndë zgjedhore për herë të parë në Universitetin e Harvardit

Gjuha shqipe nga tash e tutje do të jetë si lëndë zgjedhore për herë të parë në Universitetin e Harvardit.

Fizikanti Jon Syla pranohet në Harvard University

Nxënësi nga Kosova, Jon Syla është pranuar për të studiuar fizikë dhe neuroshkencë në njërin ndër top universitetet më të mira të botës, në ...

Harvard-i refuzon kërkesën e Trump për të kthyer ndihmën financiare

Universiteti i Harvardit ka shtyrë kërkesën e presidentit amerikan Donald Trump pasi ai kërkoi kthimin e  pagesës prej 9 milionë dollarë në ndihmë kundër coronavirusit, raporton ...

Universitetet Harvard dhe Yale hetohen për pranim të fondeve të huaja

Shtetet e Bashkuara kanë nisur hetime për universitet Harvard dhe Yale pas dyshimeve për pranim të fondeve të padeklaruara nga shtete të huaja, përfshirë Arabinë Saudite dhe ...

10 Studentë të Prishtinës Shkojnë në Harvard

10 Studentë të Prishtinës Shkojnë në Harvard

Ministri i Arsimit Arsim Bajrami gjatë këtij aktiviteti tha ne do të vazhdojmë t’i përkrahim studentët dhe se fondet e ministrisë do të fokusohen pikërisht ...