Postet nga: syri i popullit

Avokatja: Sipas ekspertëve nuk përjashtohet vetëvrasja e Murat Jasharit

Fehmije Gashi - Bytyqi, avokatja e Murat Jasharit, njërit nga të akuzuarit në rastin "Syri i Popullit", gjatë seancës ka thënë se se vetëm prezenca në ...

Mbetet në fuqi aktakuza në rastin ‘Syri i Popullit’

Dhjetë persona të akuzuar në rastin e njohur si ’Syri i Popullit’ do të vazhdojnë të gjykohen me aktakuzën e Prokurorisë Speciale që ishte ngritur në shkurt të kë...

Gjykata merr vendim rreth kërkesës së mbrojtjes së grupit 'Syri i Popullit'

Gjykata Themelore e Prishtinës i ka refuzuar kundërshtimet ndaj provave dhe kërkesën për hedhje të aktakuzës ne rastin e njohur si "Syri i Popullit".

Gjyqtarja Udhëzon Palët për t’u Ankuar në Gjykatën që Nuk Ekziston

Në aktvendimin e siguruar nga KALLXO.com, gjyqtarja e rastit “Syri i Popullit”, Naime Krasniqi ka udhëzuar palët në ankesë në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë, e ...

Arsyet e Mbylljes së Gjykimit Ndaj të Akuzuarve të ‘Syrit të Popullit’

Seanca fillestare e gjykimit të dhjetë personave që akuzohen se i takonin organizatës “Syri i Popullit” e mbajtur dje ishte mbyllur për publikun.

Avokati: Gjykimi për ‘Syrin e Popullit’ nuk Mund të Ndodhë Prapa Perdeve

Avokati Ramiz Krasniqi tha se nuk mund të ndodhë prapa perdeve gjykimi i dhjetë të akuzuarve për pjesëmarrje në Organizatën “Syri i Popullit”.

Mbyllet Seanca e të Akuzuarve të ‘Syrit të Popullit’

Seanca fillestare e gjykimit të dhjetë personave që akuzohen se i takonin organizatës “Syri i Popullit” është mbyllur për publikun.

Të Akuzuarit e ‘Syrit të Popullit’ Sillen në Gjykatë

Janë sjellë në gjykatë në këto momente të akuzuarit e “Syrit të Popullit”.