Postet nga: berat buzhala

Plagosja e Azem Vllasit, Limaj: Jam i lidhur përjetësisht me familjen e Murat Jasharit

Zëvendëskryeministri Fatmir Limaj, nuk i di arsyet se pse emri i tij gjendet në listën e organizatës “Syri i Popullit”. Kështu ka deklaruar Limaj në ...

Berat Buzhala mungon në gjyqin për plagosjen e Azem Vllasit

Gazetari dhe ish deputeti Berat Buzhala nuk ka qenë prezentë sot në Gjykatën Themelore të Prishtinës për të dhënë dëshminë në rastin e “Syrt të ...

Buzhala Fiton Padinë Ndaj Devollëve

Gazetari Berat Buzhala ka fituar pjesërisht padinë e ushtruar ndaj kompanive ‘Devolli Corporation”,”Devolli Group”, dhe “Kristal B”.

Avokati: Buzhala Përjetoi Dhimbje Shpirtërore nga Panot Fyese

Avokati: Buzhala Përjetoi Dhimbje Shpirtërore nga Panot Fyese

Në gjykimin e kompanive të vëllezërve Devolli për panot fyese, avokati Granit Vokshi tha se Berat Buzhala përjetoi dhimbje shpirtërore.

Një Ekspert i Psikiatrisë do ta Vlerësojë Dëmin Ndaj Buzhalës

Një Ekspert i Psikiatrisë do ta Vlerësojë Dëmin Ndaj Buzhalës

Gjykata në Pejë e ka miratuar propozimin e avokatit Arianit Koci që të caktohet një ekspert i psikiatrisë, i cili do ta vlerësojë dëmin moral që i është ...

Vazhdon Gjykimi për Padinë e Buzhalës

Vazhdon Gjykimi për Padinë e Buzhalës

Pronari i “Gazetës Express”, Berat Buzhala, ka dëshmuar në procesin gjyqësor kundër dy kompanive të vëllezërve Devolli dhe kompanisë "Kristal-B", të cilat i ka ...

Buzhala Kërkon 250 Mijë Euro Dëmshpërblim nga Devollët

Buzhala Kërkon 250 Mijë Euro Dëmshpërblim nga Devollët

Gazetari Berat Buzhala kërkon 250 mijë euro dëmshpërblim nga kompanitë “Devolli Group”, “Devolli Corporation” dhe N.SH “Kristal B”, të cilat i ka paditur në Gjykatën e ...

Qymyri “Nxin” dhe Nxit Përplasjen Buzhala-Abazi

Berat Buzhala e Haki Abazi janë përfshirë në një polemikë të ashpër në Facebook në lidhje me projektin për hulumtim qymyri të kompanisë “Envidity”.