Postet nga: syri i popullit

Sot Seanca Fillestare e të Akuzuarve të ‘Syrit të Popullit’

Sot është paraparë të zhvillohet seanca fillestare e gjykimit të dhjetë të akuzuarve për pjesëmarrje në Organizatën “Syri i Popullit”.

Avokatja Kërkon që Murat Jashari të mos Ftohet në Gjykatë

Në seancën e sotme të të akuzuarve për pjesëmarrje në “Syrin e Popullit” një avokate kërkoi që Murat Jashari të mos ftohet në gjykatë.

Sillen në Gjykatë të Akuzuarit e ‘Syrit të Popullit’

Të akuzuarit e paraburgosur për pjesëmarrje në “Syrin e Popullit” janë sjellë në gjykatë.

Të Akuzuarit e "Syrit të Popullit" sot Dalin Para Gjykatës

Seanca fillestare ndaj 10 të akuzuarve të dyshuar si pjesëtar të “Syrit të Popullit”, do të mbahet sot në Gjykatën Themelore të Prishtinës.

Azem Vllasi Kërkon 932 Mijë Euro nga të Akuzuarit e ‘Syrit të Popullit’

Azem Vllasi, i plagosuri më 13 mars 2017, nëpërmjet avokatit të tij Nasuf Hasani ka kërkuar kompensim në vlerën 932 mijë euro nga të akuzuarit e “Syrit të Popullit”.

Caktohet Seanca Fillestare në Rastin ‘Syri i Popullit’

Është caktuar seanca fillestare e gjykimit të dhjetë personave që akuzohen se i përkisnin organizatës “Syri i Popullit”.

Aktakuza: Grupet Guerile dhe Grupi i Dajakut të ‘Syrit të Popullit’

Aktakuza voluminoze e Prokurorisë Speciale të Kosovës përpos që përshkruan në detaje strukturën, përbërjen, planet dhe rregullimin e organizatës “Syri i Popullit”, flet ...

Aktakuza: Plani i ‘Syrit të Popullit’ për të Kërkuar ‘Ndihma Mujore’ Prej Kompanive

Prokuroria Speciale të Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj 10 personave si të dyshuar për pjesëtarë të organizatës kriminale “Syri i Popullit”.