Postet nga: shyqiri bytyqi

Këtë Muaj Përzgjidhen Shkollat Pjesëmarrëse në PISA

Shkollat të cilat do të jenë pjesëmarrëse në Testin Ndërkombëtar për Vlerësimin e Nxënësve (PISA) do të përzgjidhen deri në fund ...

Nesër Fillon Gjysmëvjetori i Dytë

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, njofton të gjithë mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit se gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2017/2018 në të ...

Kurrikula e Re, Vështirë e Zbatueshme

Zbatimi i kurrikulës së re që për qëllim ka një qasje të re metodologjike ndaj mësimdhënies, mund të jetë më lehtë e thënë sesa ...

Ministri Paralajmëron Vlerësim të Mësimdhënësve

Vlerësim për të gjithë mësimdhënësit paralajmëron Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e këtë do ta bëjnë për të identifikuar ...

Ministri Mohon ta Ketë Emëruar Këshilltar Arsim Janovën

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, ka demantuar lajmin e publikuar në portale kinse ai ka emëruar për këshilltar politik Arian Janovën, të cilin shkalla e parë ...

Ministri Nuk Merr Përgjegjësinë për Gabimet në Libra

Në konferencën e fundvitit, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ka folur për prioritetet e MAShT në vitin e ardhshëm.

Eksperti i Shkarkuar për Parregullsi, në Krye të Agjencisë për Akreditim

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, ka emëruar si ekspert të Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), Herbert Amato-n, të cilin pak muaj më parë e kishin shkarkuar ...

Mësimi Gjithëditor, Faktor Kryesor për Ngritjen e Cilësisë në Arsim

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqyri Bytyqi ka bërë sot prezantimin e gjendjes ekzistuese të hapësirave shkollore në tërë vendin, si dhe të hapësirave ...