Postet nga: Shfaqja

Teatri i Qytetit të Gjilanit në Festivalin ‘FNT SkupiFestival’

Shfaqja "Im atë donte Adolfin" e Teatrit të Gjilanit, me tekst të Mehmet Krajës dhe regji të Ilir Bokshit, do të hapë edicionin e 12-të të  Festivalin Ndërkombë...

Shfaqja me kukulla ‘Në botën e fabulave’ jepet sot në Teatrin e Gjilanit

Shfaqja do te jepet në tri termine gjatë ditës së sotme, 26 shtator 2018, në ora: 11:00, 12:30 dhe 14:00, ndërsa po në të njëjtët terminë do të shfaqet edhe gjatë ...

Etiketimet për shfaqjen ‘Si ta vrasim Presidentin’, reagon Teatri Kombëtar i Kosovës

Teatri Kombëtar i Kosovës, ka reaguar ndaj etiketimeve dhe paragjykimeve se TKK-ja do të rikthej reprizën e shfaqjes "Si ta vrasim Presidentin" pikërisht në ditë kur ë...

Millosheviqi Kthehet Ndryshe në Kosovë

Dymbëdhjetë vite pasi ka vdekur gjatë gjykimit të tij për krime lufte, Sllobodan Millosheviq është kthyer në Kosovë mirëpo kësaj here si personazh në një shfaqje ...

Shfaqja ‘Ikja nga Gjermania’ Shënon Numër Rekord të Publikut në Gjilan

E veçanta e kësaj ngjarje ka qenë pjesëmarrja rekorde e publikut. Qindra artdashës kanë qëndruar në këmbë për ta përcjellë këtë ...

‘Carla Del Ponte’ në Teatrin Oda

Shfaqja kosovaro-gjermane që për titull zgjodhi ta ketë emrin e ish-kryeprokurores së Gjykatës së Hagës Carla Del Ponte sipas dramaturgut Jeton Neziraj ka qëllim të vë...