Postet nga: Sami Lushtaku

(VIDEO) U dënua me gjobë, gruaja e Sami Lushtakut largohet e buzëqeshur nga seanca

Myrvete Hasani, gruaja e Sami Lushtakut është dënuar me gjashtë muaj burgim nga Gjykata e Prishtinës për rastin e njohur “Arratisja e Sami Lushtakut nga QKUK-ja”.

Gruaja e Sami Lushtakut deklarohet fajtore në rastin e 'Arratisjes nga QKUK-ja'

E ulur në bankën e të akuzuarve përkrah Sami Lushtakut, i akuzuar për arratisjen nga QKUK-ja gjatë kohës sa po gjykohej për krime lufte, Myrvete ...

Gruaja e Sami Lushtakut negocion pranimin e fajësisë për lehtësim të arratisjes së burrit nga QKUK

Në gjykimin ndaj Sami Lushtakut për arratisjen nga QKUK-ja, gruaja e tij dhe e bashkë-akuzuara, Mervete Hasani Lushtaku, negocion me Prokurorinë për pranimin e fajësisë.

I akuzuari Sami Lushtaku ballafaqohet me dëshmitarët për arratisjen e tij nga QKUK-ja

Sami Lushtaku, i akuzuar bashkë me 23 persona tjerë për arratisjen nga QKUK-ja, gjatë kohës sa ishte duke u gjykuar për krime lufte, është ballafaquar më rrëfimet ...

Rrëfimi i shefes së Klinikës së Infektivës për arratisjen e Sami Lushtakut nga QKUK-ja

Procesi gjyqësor  në të cilin 24 persona po akuzohen për rastin e arratisjes së Sami Lushtakut nga QKUK-ja në kohën kur ai po gjykohej për krime lufte ...

Sami Lushtaku kërkon reformë në PDK

Kryetari i degës së PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku ka thënë se zgjedhjet e djeshme nuk kanë dhënë rezultatet që kanë pritur dhe që vullneti i sovranit ...

Kadri Veseli flet për deklaratën e Sami Lushtakut për '4-5 zyrtarët e PDK-së që kontrollojnë gjithçka në Kosovë'

Kandidati i PDK-së për kryeministër, Kadri Veseli, tha se partia e tij në listën për deputetë nuk ka ndonjë me aktakuzë për korrupsion, nepotizëm ...

Arratisja në QKUK: Prokurorja kërkon që Sami Lushtaku të shpallet fajtor, avokati kundërshton

Prokurorja Speciale Florije Shamolli ka kërkuar nga trupi gjykues në rastin e arratisjes nga QKUK në vitin 2014 që të akuzuarit të shpallen fajtorë.