Postet nga: Rasti MTPT

Fatmir Limaj: Vendimi i sotëm i Apelit është fitore e drejtësisë

Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesën e Prokurorisë Speciale të Kosovës kundrejt vendimit të Gjykatës së Prishtinës për lirimin e Fatmir Limajt dhe të tjerë...

2700 Ditët e Gjykimit që në Fund e Lanë të Lirë Limajn

Gati tetë vjet iu deshën gjykatës që të marrë një vendim për procesin gjyqësor ndaj zëvendëskryeministrit aktual, Fatmir Limaj.

Avokati i Limajt: E Vërteta u Tha!

Kharim Khan, avokati i ish ministrit të Transportit dhe telekomunikacionit, Fatmir Limaj, tha sot se është i lumtur që klienti i tij u shpall i pafajshëm në akuzat pë...

Sot Gjykata Vendos për Limajn

Pas tetë vjetësh procedurë gjyqësore, sot në orën 14:00 do të bëhet shpallja e aktgjykimit ndaj tani më zëvendëskryeminitrit të Kosovës, Fatmir Limaj, truprojes ...

Një ‘Copë Letre’ që e Përballi Limajn 2,764 Ditë me Gjyqin

Në gjykimin ku zëvendëskryeministri Fatmir Limaj, së bashku me Endrit Shalën, Nexhat Krasniqin, Shpëtim Telakun e Florim Zukën, është dhënë fjala përfundimtare nga ...

Limaj: 0 Cent Është Abuzuar nga Unë si Ministër

Në fjalën e tij përfundimtare në rastin gjyqësor të njohur si MTPT, zëvendëskryeministri Fatmir Limaj tha se kur ka nisur ky gjyq i ka thë...

Khan: Limaj të Mos Dënohet- Të Duartrokitet

Avokatit të Fatmir Limajt Karim Khan iu deshën tri orë për ta thënë fjalën përfundimtare në të cilën pretendoi se i mbrojturi i tij ë...

Gjykimi i Limajt, Detaje nga Fjala Përfundimtare e Prokurorit

Në gjykimin e zëvendëskryeministrit Fatmir Limaj dhe të tjerëve, të cilët akuzohen për krim të organizuar, lidhur me veprën keqpërdorim i detyrës ...