Postet nga: Prishtina Ticket

Oferta verore për udhëtime nga Bazeli në Prishtinë

Si asnjëherë më parë, kompania më e madhe shqiptare, Prishtina Ticket prezanton ofertën me çmime speciale për udhëtimet e sezonës verore në drejtimin Bazel-Prishtinë dhe ...

Ofertë e re për fluturimet Prishtinë - Dyseldorf

I gjithanshëm, modern dhe multikulturor, i dashur, krenar me traditën dhe tolerant – ky është qyteti Düsseldorf apo kryeqyteti i shtetit të North Rhine-Westphalia.

Avio kompania kosovare me risi fluturimi nga Berlini dhe Lubjana

3029709

Qyteti zviceran që kufizohet me Francën dhe Gjermaninë

I vendosur pranë lumin Rin (Rhine), Bazeli është qyteti i tretë më i madh në Zvicër, mjaft i fuqishëm ekonomikisht e që kufizohet me Gjermaninë dhe Francën.

Shtohen 2 destinacione të reja 'low cost' drejt Lubjanës dhe Berlinit

Kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket së shpejti do të operojë 2 herë në javë, të hënë dhe të premte, duke filluar nga 31 mars 2023 në drejtimin Prishtinë – Lubjanë – Prishtinë ...

Vizitoni dhe njihuni me Berlinin, qytetin me histori të veçantë 

Shpeshherë kemi dëgjuar për Murin e Berlinit dhe historinë interesante të këtij qyteti ose për simbolin e kryeqytetit gjerman - Portën e Brandenburgut apo galerinë ...

Mundësi e mirë për të udhëtuar nga Prishtina në Lubjanë

Duke filluar nga data 31 mars 2023, 2 herë në javë, çdo të hënë dhe të premte do të realizohen fluturime në drejtimin Prishtinë – Lubjanë – Prishtinë.

Udhëtoni drejt vendlindjes me ofertë speciale

Nëse ende nuk keni rezervuar biletën për të udhëtuar drejt vendlindjes ose vendit ku jetoni dhe punoni këtë duhet ta bëni nëpërmjet ...