Qyteti zviceran që kufizohet me Francën dhe Gjermaninë

I vendosur pranë lumin Rin (Rhine), Bazeli është qyteti i tretë më i madh në Zvicër, mjaft i fuqishëm ekonomikisht e që kufizohet me Gjermaninë dhe Francën.

Tetë minuta larg Bazelit gjendet qyteti i bukur St Loius. Nëse udhëtoni në Bazel nuk duhet humbur mundësia për ta vizituar Colmarin francez ose qytetin e bukur gjerman Lörrach.

Bazeli është qytet i kulturës dhe artit me katedralen e bukur Munster e ndërtuar me gurë ranor të kuq, me muze të njohur dhe me shumë gjelbërim.

Mos e humbisni mundësinë por rezervoni biletat me çmime të favorshme në Prishtina Ticket ku përfshihen këto shërbime: udhëtimi në destinacion, rezervimi i ulëses, çantë dore si dhe bagazh deri në 20 kilogram – pa kosto shtesë.

Rezervimet mund të bëhen edhe duke telefonuar në qendrën e thirrjeve të Prishtinticket në numrat në vijim:

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Me Prishtina Ticket dhe GP Aviation mund të udhëtoni edhe në drejtimet si vijon:

Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Prishtinë – Düsseldorf;

Prishtinë – Stuttgart;

Prishtinë – Münster Osnabrück;

Prishtinë – München;

Prishtinë – Växjö-Smaland;

Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Prishtinë – Nürnberg;

Prishtinë – Ljubljana.

Prishtina Ticket në vitin 2022 i besuan 365.357 pasagjerë, numër ky që përbënë 12.22% të udhëtarëve që kanë udhëtuar nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.