Postet nga: Naim Rudari

Mbahet seanca ndaj 8 të akuzuarve për falsifikim të dokumenteve me qëllim kontrabandimi me migrantë

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi i Florim dhe Florent Krasniqit, Taulant Bilallit, Sadat dhe Samed Muratit, Haki Malokut, Bekim Hasanit dhe Izet Koplingerit, të akuzuar pë...

Tërhiqet Oda e Avokatëve, pas 9 muajve zhbllokohet rasti i vrasjes së Agonis Tetajt

Oda e Avokatëve të Kosovës ka shfuqizuar vendimin i cili parashihte moscaktimin e avokatit sipas detyrës zyrtare në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt.

Refuzohen ankesat, Apeli lë në paraburgim 21 të dyshuarit në rastin "Subvencionet"

Gjykata e Apelit i ka refuzuar si të pabazuara të gjitha ankesat e mbrojtësve të 21 të dyshuarve në rastin e quajtur “Subvencionet”.

Ish-shefi i antidrogës në Policinë e Kosovës: Suspendimet e tilla të vetmin qëllim e kanë ndëshkimin e drejtpërdrejtë

Ish-shefi i antidrogës në Policinë e Kosovës, Naim Rudari ka thënë se suspendimi i një zyrtari policor, pa asnjë arsye, zbehë integritetin e Policisë së Kosovës.

Mungesa e dëshmitarëve anonim shtyu seancën në rastin e plagosjes së Azem Vllasit

 

I akuzuari Avni Llumnica arrestohet në Shqipëri, dështon seanca në rastin e plagosjes së Azem Vllasit

Ka dështuar seanca në rastin e njohur si “Syri i popullit”, arsyeja e shtyrjes së kësaj seance ishte mungesa e të akuzuarit Avni Llumnica.

Nuk kalon propozimi për shkarkimin e kryetarit dhe nënkryetarit të OAK-së

Në mes të shumë përplasjesh e zhvillimesh interesante ka përfunduar punimet Kuvendi i Rregullt i Odës së Avokatëve të Kosovës.

Shtyhet seanca ndaj dy policëve të akuzuar për keqtrajtimin e të riut në stacionin policor

Ka dështuar të mbahet seanca ndaj dy zyrtarëve policorë, Haris Kelmendi dhe Agon Hyseni, të akuzuar nga Prokuroria për keqtrajtim gjatë detyrës zyrtare.