Postet nga: kallëzim penal

LVV ushtron kallëzim penal ndaj Drejtorisë së Inspekcionit të Prishtinës

Këshilltarët e Kuvendit Komunal të Prishtinës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Gëzim Sveçla dhe Arianit Beqiri, kanë dorëzuar kallëzim penal ...

Kallëzimi penal i kryeinspektorit të Arsimit në Gjakovë ndaj Smajl Latifit, Prokuroria merr këtë vendim

Prokuroria Themelore e Gjakovës, më 7 mars, e ka hedhur kallëzimin penal ndaj kryetarit të Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, të paraqitur nga kryeinspektori i Arsimit në Gjakovë, ...

Rreth 140 kallëzime penale nga Agjencia Kundër Korrupsion në 2021, përfshihen ministra, prokuror dhe gjyqtar

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur se ka dorëzuar në Prokurori rreth 140 kallëzime penale gjatë vitit 2021, kundër zyrtarëve publik në Kosovë.

Dy variante për një urdhër, Meta bën kallëzim ndaj Parlamentit

Në Shqipëri, presidenti Ilir Meta njoftoi të mërkurën se ka firmosur dhe dorëzuar kallëzimin penal kundër parlamentit për akuzën e falsifikimit të ...

Milaim Zeka parashtron padi civile dhe kallëzim penal ndaj RTK-së

Suspendimi i Milaim Zekës nga Radiotelevizioni Publik i Kosovës ka bërë këtë të fundit që t’i angazhoj dy avokatë për t`u marr me ...

Degradimi i Ujëvarës së Mirushës, 'Qytetarët Aktivë' dorëzuan kallëzim penal

Organizata Jo Qeveritare “Qytetarët Aktivë” kanë dorëzuar një kallëzim penal në Prokurorinë e Prishtinës lidhur me degradimin e Ujëvarës së Mirushës.

NPB dorëzon kallëzim penal ndaj ministrit Liburn Aliu për projektin afaristo-banesor në ‘Lakrishtë’

Ndërmarrja Publike Banesore (NPB) ka dorëzuar kallëzim penal në Prokurorinë Speciale ndaj Ministrit të Mejdisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu lidhur me ndalimin e ...

PSD dorëzon kallëzim penal për pagesën 5 euro për vetura

Kryetari i Partisë Socialdemokratke, Dardan Molliqaj dhe anëtari i kryesisë, Dren Kukaj, kanë dorëzuar sot kallëzim penal ndaj zëvendësministrit në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapë...