Postet nga: moderna

"Moderna" ka shqetësime për efikasitetin e vaksinës ndaj Omicronit

Shefi ekzekutiv i kompanisë farmaceutike, Moderna ka parashikuar se vaksinat ekzistuese nuk do të jenë efektive kundër variantit Omicron sikurse ishin ndaj varianteve paraprake të koronavirusit. Deklarata të tilla ...

Agjencia Evropiane e Barnave rekomandon vaksinën Moderna për fëmijë

Agjencia Evropiane e Barnave (EMA) ka rekomanduar aprovimin e vaksinës kundër COVID-19 të llojit Moderna për të vaksinuar fëmijët nga mosha 12 deri në 17 vjeç.

SHBA: Paralajmërim rreth vaksinave Pfizer, Moderna për inflamacion të rrallë në zemër

Rregullatori për Ilaçe në Shtetet e Bashkuara, ka shtuar një paralajmërim në vaksinat e kompanive Pfizer/BioNTech dhe Moderna, për inflamacion të lehtë në zemër, ...

CDC: Vaksinat e Pfizerit dhe Modernës mund të shkaktojnë miokardi

Qendrat Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) njoftuan të mërkurën se ekziston një lidhje e mundshme mes dy vaksinave kundër COVID-19-s dhe ...

Moderna synon prodhimin e tri miliardë dozave vaksina më 2022

Kompania farmaceutike amerikane Moderna tha se pret të rrisë prodhimin e vaksinave kundër koronavirusit deri në tri miliardë doza, në vitin 2022.

Moderna synon prodhimin e tri miliardë dozave vaksina më 2022

Kompania farmaceutike amerikane Moderna tha se pret të rrisë prodhimin e vaksinave kundër koronavirusit deri në tri miliardë doza, në vitin 2022.

Vuçiq: Kemi arritur marrëveshje për blerje të vaksinave të Modernas

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë të enjten se ky shtet ka arritur marrëveshje me kompaninë amerikane Moderna për blerje të vaksinave kundër koronavirusit.

Moderna nis testimin e vaksinës në foshnje dhe fëmijë të vegjël

Kompania amerikane e barnave Moderna tha se ka nisur studimin e vaksinës së saj kundër koronavirusit në fëmijë të moshës gjashtëmuajshe deri në 11 vjeç.