Postet nga: MASHT

Në prag të zgjedhjeve, Shyqiri Bytyqi investon në shkollën e fshatit të tij

Në prag të zgjedhjeve, ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, mori pjesë në fillimin e punimeve për një sallë të edukatës fizike në ...

Vihet gurëthemeli i shkollës së re në fshatin e Haradinajt

Ministri në detyrë i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, ka bërë të ditur së bashkë me kryetarin e Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, kanë vënë gurëthemelin pë...

Kompania e Shukri Klinakut padit MAShT-in lidhur me botimin e teksteve të reja

Shtëpia botuese ‘Luarasi’ ka paditur Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë për diskriminim në zgjedhjen e fituesve të ankandit për botimin e teksteve të reja shkollore.

ORCA: Të hetohen diplomat e parregullta nga universitetet e kolegjet

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim ka reaguar lidhur me atë që e kanë quajtur ‘skandal i diplomave’ në Kosovë.

Ish-kandidatja për asambliste nga NISMA punësohet në MAShT

Ish-kandidatja për asambliste në komunën e Prishtinës nga Nisma Socialdemokrate dhe anëtarja e forumit të gruas të kësaj partie, Valdete Prebreza është punësuar në ...

MAShT insiston se duhet të zbatohet vendimi i tyre për studentët e Mjekësisë

Pasi që Këshilli Shtetëror i Cilësisë sot mori vendim që të mos rritet numri i studentëve në Fakultetin e Mjekësisë në UP, Ministria e Arsimit, ...

LVV flet për mosnjohjen e diplomave në kolegje për shkak të librave amëz

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, njëherësh edhe kryetari i Komisionit për Arsim në Kuvendin e Kosovës, ka kritikuar neglizhencën e Ministrisë së Arsimit pë...

Kompletohet legjislatura për pensionet e mësimdhënësve të 90-tave

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë sot ka nënshkruar Udhëzimin Administrativ për kushtet dhe kriteret e realizimit të së drejtës në kompensim shtesë për ...