Postet nga: ATRC

Haxhi Gashi: Martesat në mes gjinive të njëjta mund të rregullohen me ligj të veçantë

Përfaqësues të institucioneve e shoqërisë civile kanë diskutuar sot në Prishtinë për mundësitë e fuqizimit të grupeve të margjinalizuara në shoqërinë kosovare.

ATRC organizon konferencë me temë ‘Përtej margjinalizimit - Çfarë tani dhe çfarë më tutje’

Përfaqësues të institucioneve e shoqërisë civile kanë diskutuar sot në Prishtinë për mundësitë e fuqizimit të grupeve të margjinalizuara në shoqërinë kosovare.

ATRC: Të kompensohen dëmet ekonomike dhe të mbrohen ata që kërkojnë ndihmë

ATRC ka organizuar tryezën e ekspertëve me temën “Kompensimi i Dëmit Ekonomik dhe Joekonomik Ndaj Viktimave të Shkeljeve të të Drejtave të Njeriut”.

Mbahet tryeza për kompensimin e viktimave

Në kuadër të projektit “Justice in Justice”, i cili po mbështetët nga Departamenti i Shtetit Amerikan, Byroja për Çështjet e Trafikimit Ndërkombëtar të Narkotikë...

Mbahet Konferencë për Grupet e Margjinalizuara

"Zbatimi i angazhimeve institucionale për përmirësimin e të drejtave të grupeve të margjinalizuara" është tema e konferencës së sotme e organizuar nga ATRC-ja.

Leposhtica Flet për Seancat Gjyqësore të Trashëgimisë

Në tryezën e organizuar nga Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim në bashkëpunim me Rrjetin Ballkanik të Gazetarisë Hulumtuese, monitoruesi i gjykatave në BIRN, Labinot Leposhtica ...

”Drejtësia në Kosovë”: E Drejta e Mohuar e Grave

”Drejtësia në Kosovë”: E Drejta e Mohuar e Grave

Këtë të premte në emisionin “Drejtësia në Kosovë” ndiqni rrëfimin e Ziza Mehajt gruas nga Peja e cila e ka denoncuar burrin e saj në polici, rreth ...