Postet nga: kqz

Haki Rugova Fiton Istogun me 14 Vota Dallim

Në një konferencë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi shpalli rezultatet përfundimtare të rivotimit të 18 dhjetorit në Istog.

KQZ Tregon Kur Do të Shpallen Rezultatet Përfundimtare në Istog

Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Valdete Daka, tha në një konferencë për media se sipas rezultateve preliminare që kanë ardhur nga të gjitha vendvotimet, pra nga 63 vendvotime të komunë...

KQZ Njofton Përqindjen e Votuesve në Istog deri në Ora 11:00

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti konferencën e dytë lidhur me rivotimin e rundit të dytë të zgjedhjeve për kryetar të komunës së Istogut.

KQZ: Të Gjitha Vendvotimet në Istog Janë Hapur me Kohë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se të gjitha vendvotimet në komunën e Istogut janë hapur në kohën e paraparë, si dhe ka ftuar të gjithë qytetarët ...

KQZ Certifikon Rezultatet për Kryetarë Komunash, Konfirmon Fituesit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka certifikuar rezultatet për kryetarë të komunave të Prishtinës, Prizrenit, Klinës, Rahovecit dhe Ferizajt.

KQZ Gati për Rivotim në Istog, Certifikon Rezultatet e Komunave të Tjera

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme ka njoftuar se janë certifikuar rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të rundit të dytë për 12 komuna, si dhe u certifikua rezultati ...

Verifikim Rigoroz i Votuesve të Istogut që Janë Jashtë Vendit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që rivotimi i rundit të dytë të zgjedhjeve për kryetar të Istogut të mbahet pas dy jave, më 17 dhjetor.

KQZ Caktoi Datën për Rivotimin në Istog

Komisioni Qendror Zgjedhor ka vendosur që më 17 dhjetor të mbahet rivotimi për rundin e dytë e zgjedhjeve për kryetar në komunën e Istogut.