Postet nga: komuna e obiliqit

Rasti i largimit të Xhafer Gashit nga kafiteria, IPK dërgon raport informues në Prokurori

Mbrëmja në mes 15 dhe 16 shkurtit të këtij viti kishte zënë kryetarin e Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi brenda lokalit “Nostra” në këtë qytet.

Kryetari i Obiliqit, Xhafer Gashi, në negociata për t’iu bashkuar LDK-së

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, së bashku me anëtarësinë e Iniciativës Qytetare për Obiliqin, janë duke negociuar mundësinë e bashkimit me Lidhjen ...

Rrahje në Obiliq, arrestohen gjashtë persona

Policia e Kosovës ka njoftuar se janë arrestuar gjashtë persona, prej tyre tre janë të moshës së mitur.

Vetaksident, lëndohen pesë persona - FOTO

Një veturë është aksidentuar edhe si pasojë ka dal nga rruga në Fshatin Raskovë të Komunës së Obiliqit.

Blerjet e shtrenjta gjatë pandemisë, institucionet shpenzuan rreth 1.5 milion euro për dezinfektim

Institucionet e Kosovës kanë paguar çmime të ndryshme për dezinfektim të objekteve dhe hapësirave të jashtme si masë për parandalim të shpërndarjes së COVID-19, duke ...

(VIDEO) Veteranë dhe invalidë të UÇK-së ankohen për ndarjen e banesave në Obiliq

Xhafer Gashi flet për punët që u kryen në Obiliq gjatë këtij mandati

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka folur lidhur me projektet që janë kryer dhe ato që janë në proces gjatë këtij mandati.

Xhafer Gashi flet për Iniciativën Qytetare për Obiliqin

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka folur lidhur me synimet që ka me Iniciativën Qytetare për Obiliqin pas daljes nga Aleanca për Ardhmërinë ...