Postet nga: këshilla

Këshillat e Mjekut: Çka është Sarkopenia dhe si trajtohet ajo?

Rreth 12 përqind e popullatës së sotme në botë i takon grupmoshave 60 vjeç e tutje.

Gjërat që s`duhet t`i bëni në vendin e punës

Kur jeni në punë, duhet të jeni duke punuar natyrisht. Mirëpo, jeni edhe njerëz.

Pyetja që duhet t`ia bëni vetes për jetë më të lumtur

Shumica e njerëzve janë shumë të nxënë, arrijnë të kryejnë të gjitha obligimet e tyre, mirëpo nganjëherë harrojnë të ndajnë kohë për veten.

Arsyet pse duhet konsumuar çdo ditë limonin

"Po jetojmë në një botë ku lemonada përbëhet prej shijeve artificiale që derivojnë nga limonët natyral", pati pohuar me të drejtë Alfred E. Newman.

Evitoni vdekjen e hershme duke ngjitur vetëm katër palë shkallë pa u ndalur

Nëse jeni në gjendje të ngjitni katër palë shkallë, pa u ndalur për të pauzuar, është çelësi për të evituar vdekjen e hershme, kanë deklaruar ...

Ndërhyerjet estetike jokirurgjike, këshilla nga doktoresha Liona Lipa

Rrudhat në fytyrë janë shqetësim i shumë njerëzve që në shpirt ndjehen të rinj dhe duan edhe të duken ashtu edhe me kalimin e viteve, kërkesat pë...

Ushqimet që eliminojnë parazitët e zorrëve

Parazitët e zorrëve, ose siç njihen në gjuhën popullore krimbat e barkut, janë një infeksion shumë i shpeshtë që mund të paraqiten te çdokush. Krimbat janë parazitë ...

Si mund ta humbni memorien duke fjetur?

Ekspertët thonë se gjumi është shumë i rëndësishëm dhe mungesa e tij sjell probleme serioze Por, një gjumë i tepërt gjithashtu paraqet problem serioz.