Postet nga: india

India regjistron temperatura përvëluese

Një valë e të nxehtit ka përfshirë veriun e Indisë, me temperatura në deri 49.2 gradë Celsius në kryeqytetin Delhi.

Miliona indianë përballen me valë të të nxehtit

Miliona indianë janë duke u përballur me valë brutale të të nxehtit që është duke rrezikuar jetët e shumë banorëve.

Vrapimi i mesnatës nga dëshira për t'u bërë pjesë e ushtrisë indiane (VIDEO)

Një 19-vjeçar nga India ka pranuar disa oferta pasi një video e tij duke vrapuar nga puna për në shtëpi u bë virale në rrjete sociale.

VIDEO – Indi, përdorimi i diellit për të luftuar mbetjet ushqimore

Qindra miliona tonë ushqim shkojnë dëm çdo vit.

Ende pa konsensus në samitin për klimën

Ministri i Mjedisit dhe Klimës në Indi, Bhupender Yadav tha më 13 nëntor se ende nuk është arritur konsensus në bisedimet e Kombeve të Bashkuar apër klimën, ...

Akullnajat artificiale në Indi, zgjidhje për banorët

Akullnajat të cilat po zhduken për shkak të ndryshimeve klimatike, janë burim i pazavendësueshëm i ujit të pijes.

Me çfarë mungesash po përballet bota?

Në gjithë botën, njerëzit dhe bizneset janë duke u përballur me mungesa të shumë produkteve, duke nisur nga kafeja e deri te thëngjilli.

India miraton vaksinën e parë në botë të ADN-së kundër koronavirusit

Rregullatori për ilaçe në Indi ka miratuar vaksinën e parë të ADN-së në botë, për përdorim emergjent kundër koronavirusit.