Postet nga: ilir dushi

Dosja e Prokurorisë për barnat nga Kina që u lejuan të futeshin në Kosovë

Ilir Dushi, i akuzuar nga prokuroria se si zyrtar në AKPPM bashkë me të akuzuarin tjetër Bersan Kolgeci kanë lëshuar 435 mijë e 124 banderola të barnave për kompaninë “...

Të akuzuarit për keqpërdorim me banderola të ilaçeve nuk vijnë në gjykatë

Dy nga të akuzuarit në lidhje me keqpërdorimin e banderolave për produkte medicinale nuk erdhën në gjykatë, duke bërë që seanca për ta shtyhet.

Jepet Fjala Përfundimtare në Rigjykimin për Banderolat e Ilaçeve

Në gjykimin e tre zyrtarëve të Agjencisë së Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale, Bersan Kolgecit, Ilir Dushit e Haki Ejupit, rast i cili është kthyer në ...

Vërtetohet Pafajësia e Kryeshefit të Agjencisë Kosovare për Produkte Medicinale

Ilir Dushi përfundimisht më nuk do të përballet me organet e drejtësisë për akuzat e Prokurorisë sa ishte në cilësinë e kryeshefit të Agjencisë Kosovare ...

I Akuzuari: Kur e Mora Detyrën Nuk i Njihja Mirë Përgjegjësitë

I pyetur nga kryetari i trupit gjykues, Beqir Kalludra, nëse kur ka pranuar detyrën e ushtruesit të detyrës së kryeshefit ekzekutiv në Agjencisë së Kosovës pë...

Japin Mbrojtjen të Akuzuarit për Banderolat e Ilaçeve

Të akuzuar për shpërdorim detyre, Bersan Kolgeci dhe Ilir Dushi kanë dhënë mbrojtjen e tyre në gjykimin për banderolat e ilaçeve.

Vazhdon Gjykimi për Banderolat e Ilaçeve

Në gjykimin e katër personave për shpërdorim detyre dhe prodhim të ndaluar, i akuzuari Bersan Kolgeci u mor në pyetje kryesisht rreth një rekomandimi të lëshuar ...