Postet nga: Gazmend Bahtiri

Në Gjykatë shikohen pamjet e masave të fshehta të përdorura ndaj ortopedit të akuzuar për ryshfet

Sabit Sllamniku, i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit, është ballafaquar me masat e fshehta të Prokurorisë ...

Dosja ndaj tre zyrtarëve të Komunës së Obiliqit të akuzuar se lejuan ndërtime në tokat bujqësore

Tre zyrtarët e Komunës së Obiliqit, Merita Simnica, Burim Gërguri, Ibrahim Krasniqi, të akuzuar nga Prokuroria për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtarë kanë ...

Nuk e pranojnë fajësinë dy të akuzuarit për keqpërdorim e mashtrim me prokurim publik

Anil dhe Shefqet Damka janë ulur në bankën e të akuzuarve për t'u përgjigjur për akuzat e Prokurorisë për keqpërdorim dhe mashtrim me prokurim ...

25 vjet burgim për babanë e akuzuar për vrasjen djalit

Gjykata e Prishtinës në aktgjykimin e shpallur sot me 08.03.2024 e ka dënuar me dënim unik prej 25 vitesh Naim Smajlin, i cili akuzohet se vrau djalin e tij.

Rasti “Veteranët”, 4 komandantë brigadash rrëfejnë për procesin e verifikimit të statusit të veteranëve të UÇK-së

Pesë dëshmitarë të rinj kanë dëshmuar më 28.02.2024 në procesin gjyqësor i njohur si "Veteranët" që po zhvillohet në Gjykatën e Prishtinës.

Ministria e Mbrojtjes nuk ka njohuri se ushtari i FSK-së ka aktakuzë për manipulim me vota

Bajram Kastrati, i akuzuar për falsifikim të rezultateve të votimit në vendvotimin në shkollën fillore “Azem Bejta” në fshatin Shtuticë të Drenasit më 06.10.2019, aktualisht është ushtar i Forcë...

Komandanti i UÇK-së e pranon se ka pasur aplikues për status veterani që te rubrika “detyrat” kanë shkruar “bukëpjekës” ose “kuzhinier”

Pesë komandantë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë dëshmuar më 27.02.2024 në gjykimin e 12 të akuzuarve në rastin e njohur si "Veteranët".

Gjykimi ndaj ortopedit të akuzuar se ishte kapur nën masa të fshehta duke marrë ryshfet

Sabit Sllamniku i akuzuar për marrje ryshfeti dhe keqpërdorim detyre si Kryetar i Komisonit për vlerësimin e invaliditetit është ballafaquar me dëgjimin e dy dë...