Postet nga: Fourth Wave

'Unë jam mirë, kur janë mirë gratë' - Aksioni simbolik i organizatës feministe në Mitrovicë

“Unë jam mirë, kur janë mirë gratë”, është mbishkrimi i një parulle të organizatës “Fourth Wave” gjatë aksionit të tyre simbolik të mbajtur sot më 06.06.2024, pranë shtatores së Isa ...

Ferizi: Disa regjistruese të popullsisë kanë raportuar se po përballen me ngacmim dhe intimidim gjatë procesit

Nerimane Ferizi nga organizata ‘Fourth Wave’ ka thënë se tri regjistruese të popullsisë, pjesë e Agjencisë së Statistikave të Kosovës, kanë raportuar se janë ngacmuar gjatë kryerjes së ...

Vetëvrasja e 19-vjeçares në Mitrovicë, OJQ "Fourth Wave" kërkon që rasti të kthehet në rigjykim

Organizata joqeveritare “Fourth Wave” nga Mitrovica përmes një aksioni simbolik ka kërkuar që rasti i vetëvrasjes së 19-vjeçares B.Y. të kthehet në rigjykim.

Aksion protestues në Vushtrri, kërkohet transport i sigurtë për vajzat dhe gratë - Pamje

Organizata joqeveritare “Fourth Wave” nga Mitrovica, përmes një aksioni simbolik në Vushtrri ka bërë thirrje për transport të sigurtë për vajzat dhe gratë, në prag të 8 ...

Organizata "Fourth Wave" kërkon nga KF Dukagjini ta suspendojë lojtarin e kërkuar nga INTERPOL-i

Organizata “Fourth Wave” ka mbajtur sot një protestë në Klinë, duke kërkuar nga klubi i futbollit Dukagjini ta suspendojë futbollistin Theophilus Solomon.