Postet nga: Forca e sigurisë së Kosovës

Njihuni me forcën e Ushtrisë së Shqipërisë - VIDEO

Ministria e Mbrojtjes së Shqipërisë ka publikuar pamje ekskluzive të Ushtrisë shqiptarë gjatë ushtrimeve fushore së bashku me forcat ushtarake të Britanisë, Kroacisë dhe të Forcës së Sigurisë ...

NATO e mbështetë formimin e ushtrisë së Kosovës

Zëvendës-sekretarja e përgjithshme e NATO-s, Rose Gottemoeller deklaroi se Aleanca Veri-atlantike mbështet formimin e ushtrisë së Kosovës dhe se ky proces duhet të zhvillohet në ...

Reagon Veseli për arrestimin e serbëve në Gjilan

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka thënë se kërcënimi i familjeve të pjesëtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës, të ...

FSK në një 'Fazë Thelbësore' të Zhvillimit

Ramadani përgëzoi FSK-në për të arriturat e përgjithshme gjatë vitit 2017

Shënohet “Dita e Forcës”

Forca e Sigurisë së Kosovës sot duke filluar nga ora 10:00 deri në orën 13:00 organizon “Ditën e Hapur” për nder të “Ditës së Forcës”.

Mbi 800 Milionë Euro për Funksionalizimin e FAK-ut

Forca e Sigurisë së Kosovës ka përgatitur një plan operacional për shndërrimin në ushtri, një proces që mund të zgjatë dhjetë vjet dhe ka një kosto ...

FSK Veç 200 Mijë Euro për Municion

Sipas Projektligjit për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2017 për municion të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), janë paraparë vetëm 200 ...