Postet nga: fisnik tolaj

A u Mbyll Lënda e Kelmendit, Pas Pazarit me Djalin e Gjyqtares?

Berat Kelmendi, i cili priste nga djali i gjyqtares së Gjykatës së Deçanit, Safete Tolaj, ta mbyllte një lëndë për të cilën kishin bërë ...

Aksioni i Policisë dhe Prokurorisë në Shtëpinë e Gjykatëses Tolaj

Prokuroria në Pejë e ndërmori këtë aksion më 13 janar një ditë pasi u publikua promo e pjesës së parë të hulumtimit për mito në emër ...

Gjykatësja Tolaj e ka Një Porosi për Djalin e Saj Sekser

Kryetarja e Gjykatës së Deçanit, Safete Tolaj, pati një porosi për djalin e saj, i cili në emër të saj u zotua se do ta ndihmonte ...

Reagimi i Gjykatëses Kur e pa Djalin e Saj Duke Marrë Mito

Kryetarja e Gjykatës në Deçan, Safete Tolaj, pas filmimeve të shfaqura nga “Drejtësia në Kosovë”, ku shihet se si djali i saj kërkon para për ...

Dëshmi të Reja për Korrupsion në Gjykatën e Deçanit

Dëshmi të Reja për Korrupsion në Gjykatën e Deçanit

Në filmimet të cilat do të transmetohen sonte, paraqiten negociatat për blerjen e vendimeve gjyqësore dhe për përshpejtimin e lëndëve në këtë gjykatë.

30 Ditë Arrest Shtëpiak për Gjykatësen Safete Tolaj

30 Ditë Arrest Shtëpiak për Gjykatësen Safete Tolaj

Një muaj arrest shtëpiak është masa e sigurisë e caktuar nga Gjykata Themelore e Pejës për përgjegjësen e Degës së Gjykatës në Deç...

Gjykatësja Safete Tolaj ishte Takuar me Berat Kelmendin

Kryetarja e Gjykatës në Deçan, Safete Tolaj, tha se nuk ishte e informuar në lidhje me ato çfarë thuhet për djalin e saj dhe se i besonte ...

Reagimi i Gjykatëses Tolaj kur Mësoi për Akuzat Ndaj Djalit të Saj

Reagimi i Gjykatëses Tolaj kur Mësoi për Akuzat Ndaj Djalit të Saj

Kryetarja e Gjykatës në Deçan, Safete Tolaj, tha në emision se nuk ishte e informuar se djali i saj në emër të saj ka marrë mito. Ajo ...