Postet nga: berat kelmendi

Nis rigjykimi ndaj ish-gjykatëses Safete Tolaj, djalit të saj dhe policit

Në Gjykatën e Ferizajt ka filluar rigjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, e cila po akuzohet nga Prokuroria për veprat penale - keqpërdorim të pozitës apo autoritetit ...

Dëshmitë e Filmuara për Korrupsionin në Gjykatën e Deçanit

Dëshmitë e Filmuara për Korrupsionin në Gjykatën e Deçanit

Një hulumtim i emisionit “Drejtësia në Kosovë” dëshmoi se Fisnik Tolaj u kërkonte deri në 20 mijë euro palëve për t’ua zgjidhur lëndët ...

A u Mbyll Lënda e Kelmendit, Pas Pazarit me Djalin e Gjyqtares?

Berat Kelmendi, i cili priste nga djali i gjyqtares së Gjykatës së Deçanit, Safete Tolaj, ta mbyllte një lëndë për të cilën kishin bërë ...

Gjykatësja Safete Tolaj ishte Takuar me Berat Kelmendin

Kryetarja e Gjykatës në Deçan, Safete Tolaj, tha se nuk ishte e informuar në lidhje me ato çfarë thuhet për djalin e saj dhe se i besonte ...

Sa Para Kërkoi Djali i Gjykatëses për Favor në Gjykatë?

Sa Para Kërkoi Djali i Gjykatëses për Favor në Gjykatë?

Sipas dëshmitarit Berat Kelmendi, djali i gjyqtares Safete Tolajt, i kërkoi atij një pjesë toke me vlerë 20 mijë euro dhe një shumë prej 5,000 euro para të gatshme.

Takimi i Parë i Dëshmitarit me Djalin e Gjykatëses së Deçanit

Takimi i Parë i Dëshmitarit me Djalin e Gjykatëses së Deçanit

Dëshmitari i tërë kësaj ngjarjeje, Berat Kelmendi tregoi se si u njoh me Fisnik Tolajn, djalin e Kryetares së Gjykatës në Deçan, Safete Tolaj.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!