Postet nga: fisnik tolaj

Lirohet ish-gjyqtarja Safete Tolaj, dënohet djali i saj Fisniku

Gjykata e Ferizajt ka liruar nga akuza për keqpërdorim të detyrës zyrtare, ish-gjyqtaren Safete Tolaj. Sipas aktgjykimit të kësaj gjykate, Prokuroria nuk ka vërtetuar akuzë...

Gjykata nesër jep vendimin për Safete Tolajn

Shpallja e aktgjykimit ndaj të akuzuarës Safete Tolaj, ish-mbikëqyrëse e Gjykatës së Deçanit, djalit të saj Fisnik Tolaj dhe të akuzuarit tjetër Granit Shehu ...

Rast i shënjestruar, ish-gjyqtarja Tolaj sërish para gjykatës

Ish-gjyqtarja, Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare do të përballet sërish para Gjykatës në Ferizaj. Bashkë me ish-gjyqtaren, të akuzuar janë ...

Dëshmitari: Në Deçan flitej se djali i gjyqtares Tolaj ‘kryente punë në Gjykatë’

Ka vazhduar edhe sot gjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, djalit të saj, Fisnik Tolaj, dhe zyrtarit policor Granit Shehaj.

Në gjykimin e ish-gjyqtares Safete Tolaj, dëshmitari rrëfen si pagoi 700 euro për lirimin e djemve

Dëshmitari Sali Mehaj u dëgjua sot para Gjykatës në Ferizaj në gjykimin ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, djalit të saj, Fisnik Tolaj, dhe zyrtarit policor Granit Shehaj.

Dëshmitari: Djali i ish-gjyqtares Tolaj m’i kërkoi 20 mijë euro për të përshpejtuar lëndën

Gjykimi ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, djalit të saj, Fisnik Tolaj dhe zyrtarit të Policisë, Granit Shehaj, vazhdoi sot me dëgjimin e dy dëshmitarëve të ftuar nga Prokuroria.

Rasti i shënjestruar, ish-gjyqtarja Tolaj edhe sot para Gjykatës

Ish-gjyqtarja e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, Safete Tolaj do të përballet sot me gjykatën në Ferizaj.

Rasti shënjestruar, Ish-gjyqtarja Tolaj para Gjykatës

Seanca ndaj ish-gjyqtares Safete Tolaj, e akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë kohës sa ishte gjyqtare, djalit të saj, Fisnikut, dhe zyrtarit të Policisë, Granit ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!