Postet nga: fakulteti filozofik

Papastërtia si pasojë e grevës, studentët e Filozofikut bojkotojnë mësimin - FOTO

Studentët e Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës kanë bojkotuar mësimin të hënën, më 11.03.2024.

Mbahet konferenca shkencore për Konferencën e Londrës

Organizuar nga Instituti i Historisë në Prishtinë “Ali Hadri” dhe Departamenti i Historisë në Fakultetin Filozofik të Universitetit “Hasan Prishtina” është mbajtur sot konferenca shkencore “Çështja shqiptare në Konferencën ...

Studentët e Fakultetit Filozofik të UP-së mbajtën diksutim me ish-presidentin Fatmir Sejdiu

Fakulteti Filozofik i Universitetit të Prishtinës sot organizoi ligjëratë me ish-presidentin e Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiu, ku u diskutua për ngjarjet, etapat dhe sfidat ...

Ri-akreditohen për 5 vite tri programe të Fakultetit Filozofik të UP-së

Këshilli Shtetëror i Cilësisë të Agjencisë së Kosovës për Akreditim, në mbledhjen e 5 prillit kishte marrë vendim që t’i ri-akreditojë disa programe studimore të ...

Ëndrra drejt realitetit, studentët aplikojnë në Universitet

Drejtësia i ka pëlqyer qysh kur ishte e vogël. E kjo e ka bërë Sara Gashin që të vazhdojë ta ndjek ëndrrën e saj dhe ...

Dashamir Bërxulli votohet për dekan në Fakultetin Filozofik

Profesori Dashamir Bërxulli është votuar  për dekan në Fakultetin Filozofik në Universitetin e Prishtinës.

Më 10 qershor në Prishtinë mbahet konferenca ‘Kosova 20 vjet liri dhe përpjekje’

Fakulteti Filozofik i Universitetit “Hasan Prishtina” në Prishtinës në bashkëpunim me Institutin Albanologjik, organizon me 10 qershor konferencë shkencore me titull ‘Kosova 20 vjet liri dhe përpjekje’.

Arsim Canolli: Seminari i Antropologjisë, platformë dialogu e diskutimi akademik

Në tetor të vitit 2018, me nismën e disa profesorëve të Degës së Antropologjisë në Fakultetin Filozofik të UP-së, nisi punën Seminari i Antropologjisë, i cili të ...