Postet nga: EULEX

Shefi i EULEX-it për Ndërhyrjet në Drejtësi dhe Dëshmitarët e Mbrojtur

Shefi i EULEX-it Gabriele Meucci në një intervistë ekskluzive për emisionin “Drejtësia në Kosovë” flet për incidentin e fundit në mes EULEX-it dhe Ministrit të Drejtësisë ...

Kuçi: Me Shefin e EULEX-it e Sqarova Keqkuptimin

Hajredin Kuçi, ministër i Drejtësisë, ka thënë për KALLXO.com se e ka sqaruar me shefin e EULEX-it situatën e krijuar pas deklaratave të ...

Deklarata e Kuçit Anulon një Takim të EULEX-it

Misioni Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) njofton se për shkak të një deklarate të ministrit të Drejtësisë, Hajredin Kuçi, rreth një procesi gjyqë...

13 Aktivistë të VV-së në Gjykim

13 Aktivistë të VV-së në Gjykim

Konjufca propozoi që aktakuza të hedhet poshtë.

EULEX, Nga 6 Gjykime Për Korrupsion në Vit

Duke u mbështetur në hulumtimin e bërë nga Shaunna Calpin dhe Gabriel David Crossley, studentë të Universitetit të Oxford-it, Lëvizja FOL sot ka dalë me një vlerë...

Falja e Gjykatësve dhe Prokurorëve Të Korruptuar

Falja e Gjykatësve dhe Prokurorëve Të Korruptuar

“Drejtësia në Kosovë”, transmetoi hulumtimin që tregoi se si gjyqtarë dhe prokurorë që kanë rënë ndesh me normat ligjore dhe etike po amnistohen me ligjet e reja të ...

Të Panjohurat e Maria Bamieh

Të Panjohurat e Maria Bamieh

Bamieh, në intervistë me Jeta Xharrën, për herë të parë flet për rastet e dyshimta të privatizimit kur i hetonte në kohën kur udhëhiqte një...

Të Panjohurat e Hetimeve të Nivelit të Lartë të Maria Bamieh

Të Panjohurat e Hetimeve të Nivelit të Lartë të Maria Bamieh

Bamieh, në intervistë me Jeta Xharrën, për herë të parë foli për rastet e dyshimta të privatizimit kur i hetonte në kohën kur udhëhiqte një...