Postet nga: Donald Trump

Gjykatësi shikon mundësinë që ish-presidenti Trump të ketë kryer vepra penale

UASHINGTON - Një gjykatës federal urdhëroi vënien në dispozicion të mbi 100 mesazheve të postës elektronike të këshilltarit të ish-Presidentit Donald Trump, John Eastman, për ...

Rrjeti social i Donald Trumpit shfaqet në App Store

TRUTH Social i ish-presidentit Donald Trump duket se është gjerësisht i disponueshëm në App Store të Apple.

Gjykata e Apelit refuzon kërkesën e Trumpit për të mos dorëzuar të dhënat për sulmin e 6 janarit

Një gjykatë amerikane apeli hodhi poshtë të enjten një kërkesë të ish-presidentit Donald Trump për të mos dorëzuar të dhënat e komunikimit para Komisionit të Pë...

Gjykata e Apelit bllokon publikimin e dokumenteve të Trumpit

Një Gjykatë e Apelit në SHBA refuzoi përkohësisht kërkesën e një komiteti - që po heton trazirat e 6 janarit në Kongres - për të pasur ...

Trump kritikon Bidenin për injorim të marrëveshjes Kosovë-Serbi

Ish-presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, lëshoi një deklaratë gjatë ditës së sotme ku thuhet se “ambasadori i tij i dërguar” Richard Grenell ...

Refuzohet kërkesa e Trumpit për të bllokuar dokumentet për 6 janarin

Një gjykatëse federale në Shtetet e Bashkuara vendosi që komiteti i Dhomës së Përfaqësuesve, që po heton trazirat e 6 janarit në Kongres, mund të ketë qasje ...

Donald Trump do ta lansoj rrjetin e vet social pasi iu ndalua qasja në Twitter, Facebook dhe YouTube

Donald Trump e ka bërë publik lajmin për lansimin e rrjetit të tij social pasi qasja e tij u ndalua në janar nga rrjetet sociale Twitter, Facebook dhe ...

Trump hap rrjetin e tij social

Ish-presidenti i SHBA-së, Donald Trump ka njoftuar planet për të lëshuar në përdorim aplikacionin e tij të mediave sociale.