Postet nga: “Ditët e energjisë së gjelbër 2022”

Publikohet letër pozicioni ‘Plani Kombëtar i Kosovës për Energjinë dhe Klimën’

Ekipi i projektit ‘Europeanization of Kosovo’s Environmental Agenda”, BIRN Kosova, Bankwatch, ERA Group dhe TV Mrezha kanë publikuar një letër pozicioni të titulluar "Plani Kombëtar i Kosovë...

ERA Group mban takime me të rinjtë për edukimin rreth mbrojtjes së mjedisit

ERA Group ka mbajtur dy takime të dialogut me të rinjtë nga komunat e Pejës dhe Gjakovës.

Osmani pjesë e konferencës për për Ditët e Energjisë së Gjelbër, flet për sfidat e Kosovës në sektorin e energjisë

Presidentja, Vjosa Osmani gjatë konferencës së organizuar nga Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese në kuadër të aktiviteteve për Ditët e Energjisë së Gjelbër tha se ...

BIRN organizon konferencën e nivelit të lartë për Ditët e Energjisë së Gjelbër 2022

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese  - BIRN sot ka organizuar konferencën e nivelit të lartë në kuadër të aktiviteteve për Ditët e Energjisë së Gjelbë...

Presidentja Osmani flet për sfidat e Kosovës në sektorin e energjisë dhe mjedisit

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani në diskutimin e organizuar nga Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese - “Ditët e energjisë së gjelbër 2022”, ka thënë se sektori ...

BIRN dhe partnerët i kushtojnë një javë energjisë së gjelbër përmes disa aktiviteteve

Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN) në Kosovë në bashkëpunim me CEE Bankwatch, ERA Group dhe TV Mreza do të organizojnë nga 16 deri më 22 maj “Ditët e ...